Corona virus Up-date 2021

Corona virus Up-date 2021

Update 10 september 2021: Corona update 2021


Belangrijk bericht!
.
.
Beste heer / mevrouw,
.
Het leven wordt al enige tijd bepaald door de coronapandemie. Hopelijk gaat het met u en uw naasten goed.
.
Naast de impact die het op ons dagelijks leven heeft, beïnvloedt deze pandemie ook de manier van werken in de medische sector.
.
Ook in onze praktijk wordt de zorg anders dan u van ons gewend bent. Hoe graag we dit anders zouden willen, moeten wij ook onze praktijk aanpassen aan de coronatijd.
.
Dit betekent zorg verlenen op zo’n manier dat we de kans op verspreiding van het virus zo klein mogelijk maken en zo u en onszelf het beste kunnen beschermen.
.
In dit nieuws bericht legen we u uit hoe de zorg er voorlopig uit zal zien. De maatregelen zijn gebaseerd op het principe van 1,5 m afstand.
.
We hanteren een “gesloten deur beleid”. Alleen mensen met een afspraak kunnen naar binnen.
.
.
.
Vanaf heden zijn dit onze nieuwe werkwijzen:

    • We zullen proberen uw vragen telefonisch op te lossen. Dit betekent ook dat u waarschijnlijk langer moet wachten aan de telefoon. Hiervoor bieden wij onze excuses. We doen ons uiterste best om iedereen zo goed en zo snel mogelijk te helpen.

.
Wij proberen om het gezondheidsprobleem duidelijk tijdens het telefonisch consult te krijgen. Indien nodig wordt u uitgenodigd voor lichamelijk onderzoek.

.
Vermoedt u besmet te zijn met het coronavirus? Handel dan als volgt:
.
> Ga niet naar de huisarts, maar bel ons.
.
> Bij klachten laat u dan testen via de GGD (zelftesten zijn niet van kracht). Bel hier voor 0800-1202 of ga naar www.coronatest.nl
.

Heb je vragen over het coronavaccin, kijk dan op www.coronavaccinatie.nl voor meer informatie.

Als het u niet lukt om de coronacheckapp te activeren, kunt u via het Medisch Centrum de QR-code aanvragen. Gelieve dit naderhand persoonlijk te komen ophalen.
.

De maatregelen kunnen snel wijzigen. Voor actuele informatie klik hier


Translate »
Call Now Button